+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Cobra Clean PLUS

Cobra Clean PLUS

Geavanceerde reinigingstechnologie

Onze nieuwste aanwinst in het assortiment is de Cobra Clean PLUS. In opvolging van de Cobra Clean bereikt de Cobra Clean PLUS een nóg effectievere reiniging. Uit onderzoek is gebleken dat COVID-19 minimaal 72 uur kan overleven op plastic en roestvrijstalen oppervlakken. Daarom luidt het advies van de WHO (World Health Organization) voor openbare ruimtes en scholen: reinigen met 0,1% natriumhypochloriet. Deze vloeistof doodt effectief bacteriën, schimmels en virussen. Op deze pagina leest u meer informatie over de Cobra Clean PLUS en het verschil tussen de twee uitvoeringen in ons assortiment.

Wilt u uw kantoor, school of werkruimte snel ontsmetten? Cobra Clean Plus biedt de ideale oplossing. Het systeem verspreidt mist op basis van een vloeistof met 0,5% natriumhypochloriet. Deze ontsmettingsmethode past u toe wanneer er geen klanten of medewerkers aanwezig zijn; ’s nachts bijvoorbeeld.

DE MIST VAN HET COBRA CLEAN PLUS-SYSTEEM BESTAAT UIT:

  1. dipropyleenglycol
  2. alcohol
  3. quartaire ammoniumverbindingen – voor de ontsmetting van oppervlakken
  4. natriumhypochloriet

Bent u op zoek naar een reinigingsysteem dat ook ter beveiliging ingezet kan worden? Bekijk dan eens onze Cobra Clean. Hieronder de verschillen tussen de Cobra Clean en de Cobra Clean PLUS:

Wilt u meer informatie over deze mistmachine of advies over de juiste mistbeveiliging voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 mei 2020

WhatsApp WhatsApp voor meer info