+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgenerator bij Hermès

Een mistgenerator is een beveiligingssysteem die bescherming biedt bij ramkraken, inbraken en overvallen. Mistgeneratoren zijn in staat een inbreker of overvaller door een uitstoot mist het zicht volledig te ontnemen. Op deze manier kunt u zowel objecten als personen beveiligen. De mistmachine is in staat een grote ruimte binnen 10 seconden geheel met mist te vullen. In de mist bedraagt het zicht maximaal 30 centimeter.

U kunt onderstaande video bekijken om een beeld te krijgen bij de werking van onze mistgeneratoren.

Vijf mistgeneratoren bij Hermes

Er zijn twee manieren waarop de mistgeneratoren kunnen worden geactiveerd. De mistgenerator kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem, waardoor deze automatisch mist spuit als het alarm afgaat. Daarnaast kan de mistmachine handmatig worden bediend met een gekoppelde overvalknop. Hierdoor zou u de mistgenerator dus ook zelf met de hand kunnen activeren.

De Hermès winkel in Amsterdam heeft ervoor gekozen om vijf Bandit mistgeneratoren van ons op te hangen om hun winkelpand zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbraken, ramkraken en overvallen. Een paar van deze mistgeneratoren zijn ingebouwd zodat je de apparaten niet ziet. Er is in dat geval enkel een kleine opening vrij waardoor de mist doorheen komt wanneer de mistgenerator wordt geactiveerd. Mistbeveiliging is namelijk een bewezen effectief middel tegen deze inbraken, ramkraken en overvallen. Er zijn veel inbrekers of overvallers die profiteren van de ruime tijd welke voorbij gaat voordat de politie ter plaatse is. Een mistgenerator is direct effectief. Door de abrupte afname van het zicht wordt de kans ontnomen om op zoek te gaan naar goederen of personen. Daarnaast veroorzaakt de snelle uitstoot van de mist door de mistgeneratoren voor een schrikeffect bij de ongewenste indringers.

Is de mist van een mistgenerator schadelijk?

Nee, de mist uit onze mistgeneratoren is onschadelijk. Deze mist is getest door TNO, u kunt hier het rapport nalezen.

Daarnaast heeft onze mistgenerator ook een NEN-certificaat. Om aan de NEN-eisen te voldoen, mag de mist geen sporen achterlaten en geen verdachte of toxische stoffen uitspuiten. Met onze generator heeft u dus altijd gegarandeerd onschadelijk mist.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze mistgeneratoren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepast advies.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info