+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Over ons

Mistmachine is een initiatief van Mistbeveiliging B.V., een speler die al ruim tien jaar actief is in de beveiligingsbranche. Wij richten ons op de unieke situatie van de klant, want elk te beveiligen object is verschillend en vraagt om een persoonlijke benadering. Wij zijn gespecialiseerd in mistbeveiliging, maar daarnaast leveren wij ook andersoortige beveiliging.

Ons team van professionals denkt graag met u mee over de juiste beveiliging voor uw situatie. Van het bepalen van het juiste beveiligingsysteem en de aanschaf en installatie daarvan, tot het monitoren en het onderhoud. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies, wij denken graag met u mee.

Verzekeraars

Als het om beveiliging gaat is geen situatie hetzelfde. Daarom zijn ook verzekeringen verschillend. Om dit proces voor u te vereenvoudigen, staan wij in contact met meerdere verzekeraars, waaronder de grootste verzekeraar van Nederland. Verzekeraars zijn immers net als wij en de eindgebruiker gebaat bij het minimaliseren van inbraak en de kosten die daarbij komen kijken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeraars en verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Z

Nummer 1 in mistbeveiliging

Z

Eén loket voor al uw beveiligingsoplossingen

Z

Laagste prijs garantie

Klanten

Wij hebben diverse klanten in ons portfolio. Een aantal daarvan ziet u hieronder.

WhatsApp WhatsApp voor meer info