+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Alarmsystemen

Bekijk hier onze verschillende producten voor alarmsystemen en beveiliging.

Alles over alarmsystemen

Denkt u eraan om een alarmsysteem aan te schaffen? Dat is een uitstekende keuze, aangezien alarmsysteem bijdraagt aan uw veiligheid. Wist u bijvoorbeeld dat een inbraak in 80% van de gevallen om een gelegenheidsinbraak gaat? Als uw huis is uitgerust met een alarmsysteem, dan zal een toevallig passerende inbreker uw huis sneller voorbij lopen.

Kortom, alleen het installeren van een alarm werkt al preventief, omdat inbrekers liever kiezen voor een huis zonder beveiliging. Bovendien wordt een ongewenst persoon onmiddelijk opgemerkt door een alarm, waardoor u snel gewaarschuwd kan worden en hulp op tijd ter plaatse is.

Een alarmsysteem wordt ook wel gezien als het kloppende hart van het huis, omdat het in contact staat met alle onderdelen. Zoals een detector, toegangscontrole, meldkamer en centrale. Een toegangscontrole bepaalt wie er in en uit het gebouw kan, terwijl een detector opmerkt wanneer iemand het terrein betreedt. Vervolgens stuurt de detector een signaal naar de meldkamer, waardoor bewoners en politie ingelicht kunnen worden. Ten slotte is de centrale het hart van het alarmsysteem, waarop alle verschillende onderdelen aangesloten zijn. 

Al met al voelt u zich met een alarmsysteem veiliger in uw eigen huis. En dat vinden wij belangrijk, dus maak gerust een afspraak voor beveiliging op maat.

Vind hier meer informatie over alarmsystemen. 

WhatsApp WhatsApp voor meer info