+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistmachines Leica Amsterdam

In de wereld van precisietechnologie en waardevolle apparatuur speelt beveiliging een cruciale rol. Mistbeveiliging blijkt een van de meest effectieve maatregelen om inbraken te voorkomen. Leica, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van optische technologie, erkent het belang van deze beveiligingsoplossing en heeft ervoor gekozen om een indrukwekkend mistbeveiligingsproject in Amsterdam te implementeren. In samenwerking met Mistbeveiliging B.V. en Beveiligingsunie B.V. is een geavanceerd beveiligingssysteem tot stand gebracht, inclusief mistmachines.

De Kracht van Mistmachines

Mistbeveiliging, ook bekend als mistgeneratoren, is een innovatieve beveiligingstechnologie die de locatie binnen enkele seconden in een dichte mist hult. Dit beperkt niet alleen het zicht van mogelijke indringers, maar maakt het ook vrijwel onmogelijk om kostbare apparatuur te stelen. Het dient als een effectief afschrikmiddel om inbrekers af te weren en schade aan eigendommen te voorkomen.

Veiligheid prioriteit bij Leica

Leica is wereldwijd geroemd om zijn precisie-instrumenten en begrijpt als geen ander het belang van beveiliging. De vestiging in Amsterdam herbergt kostbare apparatuur en waardevolle producten die bescherming verdienen. Om dit te bereiken, heeft Leica contact opgenomen met Mistbeveiliging B.V., een gerenommeerd beveiligingsbedrijf met een bewezen staat van dienst.

Het Mistbeveiligingsproject

Het mistbeveiligingsproject bij Leica Amsterdam was een onderneming. Geavanceerde mistgeneratoren werden strategisch geplaatst in cruciale gebieden van de faciliteit. Deze generatoren van Bandit kunnen worden geactiveerd zodra een indringer wordt gedetecteerd. Zodra geactiveerd, verspreidt de dichte mist zich snel en creëert een vrijwel ondoordringbare barrière.

Resultaten:

1. Indringers Afgeschrikt: Het plotselinge verschijnen van dichte mist schrikt indringers direct af, waardoor ze geen kans krijgen om kostbare apparatuur te stelen.

2. Snelle Reactie: Het systeem reageert onmiddellijk op detectie van indringers, waardoor er minimale tijd is voor potentiële schade.

3. Geen Blijvende Schade: In tegenstelling tot traditionele beveiligingssystemen komt er minder braakschade, mistbeveiliging laat geen blijvende sporen achter.

4. Kostenbesparend: Het voorkomt diefstal en schade, wat op lange termijn kosten bespaart.

5. Gemoedsrust: Leica heeft nu gemoedsrust, wetende dat hun faciliteit en waardevolle apparatuur op het hoogste niveau worden beschermd.

Conclusie

Het project met camera’s en mistgeneratoren bij Leica Amsterdam, in samenwerking met Beveiligingsunie B.V. en Mistbeveiliging B.V. is een voorbeeld van hoe beveiligingstechnologie de bescherming van kostbare activa kan versterken. Dit project benadrukt het belang van geavanceerde beveiligingsmaatregelen in de moderne wereld en laat zien hoe mistbeveiliging een effectieve keuze kan zijn.

Is de mist van een mistmachine schadelijk?

Nee, de mist uit onze mistgeneratoren is onschadelijk. Deze mist is getest door TNO, u kunt hier het rapport nalezen.

Daarnaast heeft onze mistgenerator ook een NEN-certificaat. Om aan de NEN-eisen te voldoen, mag de mist geen sporen achterlaten en geen verdachte of toxische stoffen uitspuiten. Met onze generator heeft u dus altijd gegarandeerd onschadelijk mist.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze mistgeneratoren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepast advies.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info