+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgeneratoren Rotterdam ICI PARIS XL

ICI Paris XL Rotterdam uitgerust met mistgeneratoren, parfumerie ICI Paris XL kiest voor mistgeneratoren ter uitbreiding van de beveiliging van hun Rotterdamse winkel. Het nieuwe filiaal, dat met 500 vierkante meter de grootste winkel van Europa is, is door ons uitgerust met drie mistgeneratoren. De winkel, een flagshipstore, bevindt zich in het hart van de stad.

mistgeneratoren

Hier zijn drie mistgeneratoren geplaatst van Bandit, type 240 DB. Dit is de nieuwste en meest effectieve mistmachine die er te krijgen is. De kwaliteit mist en het vermogen om deze mist uit te stoten, maakt deze mistgenerator de beste keuze voor een grote winkel als ICI Paris XL. De mistmachines zijn voorzien van vullingen, de HY-3 Pack, die gemakkelijk te vervangen zijn wanneer de machines geactiveerd zijn geweest.

Mistgeneratoren gekoppeld aan alarmsysteem

Wij hebben de mistgeneratoren gekoppeld aan het alarmsysteem, zodat deze geactiveerd worden wanneer er een alarm afgaat. Binnen 18 seconden staat er dan voor 500 kubieke meter aan mist in de winkel. Het resultaat? Een winkel die vol staat met dichte, witte mist, waarna iedereen in de winkel nog maar maximaal dertig centimeter zicht heeft. Ofwel: u ziet geen hand voor ogen meer. Wanneer het alarm afgaat, beginnen de Bandit mistgeneratoren binnen 0,1 seconden met de uitstoot van deze mist. Met een speciale beugel zijn deze units aan de muur gemonteerd, waardoor ze op alle wenselijke punten in een winkel geplaatst kunnen worden.

mistgeneratoren

Door het plaatsen van drie mistgeneratoren, is dit filiaal van ICI Paris XL optimaal beveiligd. En dat is nodig. Parfum is immers een kostbaar product, waardoor het vaak de aandacht trekt van criminelen. We zien in de beveiligingswereld dat steeds meer parfumeries de winkels uitrusten met mistbeveiliging, om zo diefstal te voorkomen.

Door gebruik te maken van mistgeneratoren hebben inbrekers geen andere keuze dan te vluchten. Al het zicht in de ruimte wordt ontnomen, waardoor de producten niet meer te zien zijn en criminelen de benen nemen. Doordat het alarm afgaat, kan een meldkamer op de hoogte worden gebracht en de politie ter plaatse komen. Normaal gesproken hebben criminelen dan nog tijd om producten mee te nemen en ervandoor te gaan. Door de mistgeneratoren kiezen zij echter het hazenpad en hebben ze geen tijd meer om kostbare producten te stelen.

Wilt u advies over mistbeveiliging in uw situatie of een demo om te zien hoe mistmachines uw bedrijfspand kunnen beveiligen? Neem contact met ons op. Beveiliging is maatwerk en wij denken graag met u mee.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info