+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistmachine Grande

Beveilig uw voorraad met mist

Heeft u een loods of magazijn waar waardevolle goederen opgeslagen staan? Die wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Enkel een alarmsysteem biedt vaak niet voldoende beveiliging en bouwkundige maatregelen lopen kostentechnisch hoog op. Wees inbrekers een stap voor en beveilig uw voorraad vandaag nog met mist. Doe dit bijvoorbeeld door de aanschaf van de mistmachine Grande

Hoe werkt het?

Zodra het alarmsysteem door ongenodigde gasten wordt geactiveerd, treedt de mistmachine in werking. Deze zet ruimtes tot 3500m³ met gemak binnen enkele seconden in een dikke mistwolk, waar zelfs iemand met uitstekend zicht niet meer doorheen kan kijken.

Bouwkundige maatregelen zijn verleden tijd. Met mistbeveiliging maken criminelen geen schijn van kans. Wat een dief niet ziet, kan hij immers ook niet stelen. Als criminelen niet al geschrokken zijn, dan zijn ze sowieso genoodzaakt met lege handen te vluchten. En uw voorraad? Die blijft onbeschadigd, want de mist is bovendien 100% veilig getest.

De mistmachine Grande wordt geleverd met:

  • Een mistmachine
  • Een ophangbeugel
  • 4 liter vloeistofreservoir
  • Een uitgangenprint (voor de koppeling met alarmsysteem)

Kosten

De totale kosten van de mistmachine Grande zijn € 3.990,-. Financial lease is mogelijk, waarbij u in termen betaalt. Wist u dat u vaak in aanmerking kunt komen voor korting op uw verzekeringspremie als u gebruik maakt van een mistmachine? Wij treden graag in contact met uw verzekeraar om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat een mistmachine voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat!

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info