+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Cobrafog Plus combineert anti-inbraak & schoonmaak.

Onze Cobrafog Plus is ons nieuwste beveiligingssysteem. Het tweevoudige systeem combineert twee vitale aspecten in ieder huishouden of bedrijfsruimte, namelijk beveiliging met hygiëne. Zou het niet handig zijn om een systeem te ontwikkelen die twee vliegen in één klap slaat op dit gebied? Dat dachten wij ook en het resultaat is de Cobrafog Plus, het meest geavanceerde beveiligingssysteem dat óók schoonmaakt. Terwijl uw woning, bedrijfsruimte of beveiligd is voor diefstal, blijft de ruimte spik en span dankzij de Cobrafog Plus. Het systeem ontsmet en zuivert de lucht terwijl u zich kunt richten op uw business. Hoe dit systeem precies in zijn werk gaat? Dat leest u hieronder.

Mistgenerator & schoonmaaksysteem

Het Cobrafog Plus systeem combineert veiligheid met hygiëne, twee aspecten die van groot belang zijn voor iedere bedrijfsruimte of huishouden. En bovendien twee aspecten waar u zich zelf liever niet mee bezig houdt, maar gewoon goed geregeld moeten zijn. Met dat in gedachten ontwikkelden wij de Cobrafog Plus. Dit systeem ontzorgt u in ieder opzicht en houdt uw bedrijfsruimte, winkel of woning 100% veilig en 100% schoon. Het werkt als volgt. De innovatieve formule van het schoonmaaksysteem is gebaseerd op alcohol, diproyleenglycool, water en quaternair ammoniumzout. Naar schatting werkt de Cobrafog Plus 1.700 keer efficienter werkt dan reguliere schoonmaaksystemen. Dat heeft te maken met het formaat van de vernevelde druppels die het systeem uitstoot. Hierdoor worden ongewenste deeltjes uit de lucht gefilterd en naar beneden getrokken. Bovendien bereikt de mist ieder kiertje en gaatje voor een optimale reiniging en hygiëne. 

CLEANS, SANITIZES, PROTECTS

In combinatie met de gepatenteerde mistbeveiliging is de Cobrafog Plus geschikt voor het schoonmaken, parfumeren en reinigen en de beveiliging van zowel professioneel als particulier gebruik. Het mistbeveiliging systeem werkt zoals u van ons gewend bent. Volgens de nieuwste technologie en uiterst betrouwbaar. Zodra het systeem een ongenodigde gast detecteert of handmatig wordt geactiveerd, stoten onze mistgeneratoren een dikke mistwolk uit. De mist in onze mistgeneratoren is 100% veilig getest op mens, dier en objecten en zal dus geen sporen achterlaten. Het voordeel? De inbreker ziet geen hand voor ogen meer en ziet zich genoodzaakt te vluchten. Het is alleen lastig vluchten als je geen hand voor ogen meer ziet. De mist bemoeilijkt zijn inbraak op ieder mogelijk vlak, waardoor hulptroepen de tijd hebben om te arriveren en de dief in de boeien te slaan. Na enige tijd zal de mist weer zakken en zal het zijn alsof er niets is voorgevallen. 

Wilt u uw woning, winkel of andere bedrijfsruimte beveiligen met de Cobrafog Plus? Of heeft u interesse in andere mistbeveiliging of andersoortige beveiliging? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Iedere situatie is uniek, dus wij denken graag met u mee over een beveiligingsplan op maat.

 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info