+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Nieuwe partnership met Camerabeveiliging b.v

The word is out, met trots kondigen wij een partnership aan met Camerabeveiliging B.V. Dit bedrijf is specifiek gespecialiseerd in camerabeveiliging, zoals alle soorten camera’s, recorders, monitors en bekabeling. Net als Mistbeveiliging B.V., richt ook Camerabeveiliging B.V. zich op de unieke situatie van de klant. Beveiliging is immers maatwerk.

camerabeveiliging

Camerabeveiliging B.V.

Waar ons specialisme met name in mistbeveiliging ligt, leverden wij eerder ook al andersoortige beveiliging zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Met de partnership met Camerabeveiliging B.V. halen we nog meer kennis in huis op het gebied van verschillende soorten beveiligingscamera’s. Zoals de camera zelf, maar ook het onderscheid tussen binnen- en buitencamera’s. Ook kunnen wij u van advies voorzien over de uitvoeringsvorm van de camera en het onderscheid naar beeldoverdracht, zoals IP camera versus analoog. Kortom, alle expertise voor uw beveiligingsplan onder één dak!

Neem contact op voor advies

Ook beveiliging op maat? Wij denken graag met u mee over passende beveiliging en een persoonlijk beveiligingsplan. Wij adviseren u van A-Z, van het bepalen van het beste beveiligingssysteem, de installatie, het monitoren en het onderhoud van het beveiligingssysteem.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info