+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Nieuwe partnership met Camerabeveiliging b.v

The word is out, met trots kondigen wij een nieuwe partnership aan met Camerabeveiliging B.V. Dit bedrijf is specifiek gespecialiseerd in camerabeveiliging, zoals alle soorten camera’s, recorders, monitors en bekabeling. Net als Mistbeveiliging B.V., richt ook Camerabeveiliging B.V. zich op de unieke situatie van de klant. Beveiliging is immers maatwerk.

camerabeveiliging

Nieuwe partnership met Camerabeveiliging B.V.

Waar ons specialisme met name in mistbeveiliging ligt, leverden wij eerder ook al andersoortige beveiliging zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Met de partnership met Camerabeveiliging B.V. halen we nog meer kennis in huis op het gebied van verschillende soorten beveiligingscamera’s. Zoals de camera zelf, maar ook het onderscheid tussen binnen- en buitencamera’s. Ook kunnen wij u van advies voorzien over de uitvoeringsvorm van de camera en het onderscheid naar beeldoverdracht, zoals IP camera versus analoog. Kortom, alle expertise voor uw beveiligingsplan onder één dak!

Neem contact op voor advies

Ook beveiliging op maat? Wij denken graag met u mee over passende beveiliging en een persoonlijk beveiligingsplan. Wij adviseren u van A-Z, van het bepalen van het beste beveiligingssysteem, de installatie, het monitoren en het onderhoud van het beveiligingssysteem. Neem vrijblijvend contact met ons op.

OVER camerabeveiliging

Camerabeveiliging.nl is een initiatief van Mistbeveiliging B.V., een speler die al ruim tien jaar actief is in de beveiligingsbranche. Wij richten ons op de unieke situatie van de klant, want beveiliging is maatwerk. Elk te beveiligen object vraagt om een andere benadering. Wij leveren de meest geavanceerde mist- en camerabeveiliging die momenteel op de markt zijn. 

Zo denken wij graag met u mee over passende beveiliging en een persoonlijk beveiligingsplan. Wij adviseren u van A-Z, van het bepalen van het beste beveiligingssysteem, de installatie, het monitoren en het onderhoud van het beveiligingssysteem.

VERZEKERAARS

 Ieder te beveiligen object vraagt om een andere aanpak. Om diezelfde reden is geen verzekering hetzelfde. Wij begeleiden u graag om het proces te vergemakkelijken. Wij staan in contact met diverse verzekeraars, waaronder de grootste verzekeraar van Nederland. Net als u, zijn ook verzekeraars gebaat bij het minimaliseren van inbraak en bijkomende kosten. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen of heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over camera beveiliging.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info