+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Plafondbeugel voor mistbeveiliging in supermarkten

Wij hebben een nieuwe plafondbeugel aan ons assortiment toegevoegd. Deze beugel is speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van de tabakshoek en pinautomaten in supermarkten. Zoals u op de afbeelding kunt zien, maakt deze plafondbeugel het mogelijk om de mistbeveiliging op iedere gewenste plek te monteren. Systeemplafonds zijn geen uitdaging meer, want met de 2,5e meter is het mogelijk om de plafondbeugel vlak onder het systeemplafond te monteren. Dit accessoire is geschikt voor onze Piccolo, Forza en Media mistmachines. Lees hieronder meer over deze plafondbeugel speciaal voor mistbeveiliging. 

mistbeveiliging

Accessoire voor mistbeveiliging

De plafondbeugel komt in een strakke witte kleur. Hiermee ondersteunt hij het strakke design van de mistgenerator zonder afbreuk te doen aan het interieur. Voor € 350 euro kunt u de plafondbeugel aanschaffen, welke wij voor u monteren op de gewenste locatie. De mistbeveiliging kan met de komst van deze handige beugel overal geplaatst worden, waardoor u de tabakhoek en pinautomaten in uw supermarkt optimaal kunt beveiligen tegen inbraak.

Groeiend aantal inbraken op supermarkten

De inbraak op supermarkten, en dan met name pinautomaten en tabakshoeken, is in de afgelopen jaren substantieel gegroeid. Tot ergernis van supermarkteigenaren, want dergelijke plofkraken laten duizenden euro’s aan schade achter. Kortom, een grote zorg voor winkeleigenaren. Schade loopt soms zo hoog op dat er niet tegenop te verzekeren valt. Met de komst van mistbeveiliging is de oplossing daar en met deze nieuwe plafondbeugel wordt beveiliging nog verder geoptimaliseerd. De plafondbeugel is 2,5 meter lang, dus deze is gemakkelijk onder een systeemplafond te plaatsen. 

DOELTREFFENDE BEVEILIGING MET MIST

Wij werken samen met meerdere supermarkten waar wij doeltreffende beveiliging hebben geplaatst. De oplossing die wij bieden is simpel en doeltreffend: installeer mistbeveiliging en dieven zullen op afstand blijven. Waarom? Niet alleen is geen enkele crimineel opgewassen tegen de dikke mistwolk die mistbeveiliging kan uitstoten. Bovendien is mistbeveiliging berucht onder criminelen. Zelfs de meest geoefende criminelen zijn niet opgewassen tegen deze geavanceerde beveiliging. Zodra het alarm afgaat begint de machine direct met uitstoten van een dikke mistwolk. Deze mist is zo dik, dat zelfs iemand met uitstekend zicht geen hand voor ogen meer ziet. De dief raakt gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer vinden. Zijn enige optie is vluchten, maar zelfs dat wordt belemmerd door de dikke mistwolk. Het enige dat hij kan doen is wachten tot de mist is gaan liggen. Tegen die tijd zijn hulptroepen gearriveerd om de dief in de boeien te slaan. En uw voorraad? Die blijft ongedeerd. Bovendien is de mistmachine met de komst van de plafondbeugel nu eenvoudig op iedere plek in de winkel te plaatsen, ook midden in de zaak! Kortom, u bent optimaal beveiligd tegen inbraak.

Wilt u meer informatie over mistbeveiliging? Of heeft u een andere vraag over beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Dat is ons vak en wij assisteren u graag in deze belangrijke keuze.

 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info