+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Cobra Clean

Cobra Clean

Reiniging & beveiliging in één.

Zou het niet handig zijn: een tweevoudig systeem dat overdag reinigt en ‘s nachts beveiligt? Het kan met de Cobra Clean – de nieuwste technologie op het gebied van hygiëne en anti-inbraak. De Cobra Clean reinigt de lucht en oppervlakten in een ruimte. Tegelijkertijd functioneert het systeem ‘s nachts als anti-inbraaksysteem, waarbij de mistfunctie activeert zodra het alarmsysteem verdachte activiteit detecteert. Lees hier meer over de werking van Cobra Clean.

Cobra Clean: reinigt SNEL & VOLLEDIG

De Cobra Clean is speciaal ontworpen om elke ruimte van boven tot onder volledig te reinigen. Het systeem werkt vele malen effectiever dan reguliere schoonmaak. Hoe dat komt? Het systeem verspreidt een hoge aerosoldichtheid, wat het mistapparaat de ruimte in spuit. De mistmachine spuit ontsmettingsvloeistof met een snelheid van 3 millimeter per seconde de ruimte in. Door de snelle verspreiding en hoge aerosoldichtheid kunnen de micro-vloeistofdeeltjes in de mist efficiënt alle bacteriën in de lucht aanpakken. De mist daalt vervolgens neer en reinigt zo ook alle oppervlakken. Vervolgens staat de hele ruimte binnen enkele seconden vol mist. De grote aerosoldichtheid bereikt de mist elk hoekje en gaatje. De minuscule aerosoldeeltjes die de ruimte in worden gespoten, bereiken ook ruimtes en oppervlakken die je niet ziet of waar je zelf niet gemakkelijk bij kunt, zoals:
  • De achterkant van meubels
  • De binnenkant van stellingkasten muren
  • Hangende objecten
mistmachine

COBRAFOG CLEAN: 3 voordelen

  1. De Cobrafog Clean reinigt de lucht door micro-deeltjes reinigingsvloeistof door de ruimte te verspreiden
  2. De mist hecht zich aan de bacteriën in de lucht, trekt deze naar beneden en maakt ze zo onschadelijk.
  3. De mist reinigt ook alle oppervlakken, waardoor na gebruik de hele ruimte volledig schoon is.

Tweevoudig reinigings- & mistbeveiligingssysteem

Naast de ruimte volledig te reinigen, heeft de Cobra Clean een andere nuttige eigenschap. Hij kan ‘s nachts namelijk ook gebruikt worden als beveiligingssysteem. Deze werkt op dezelfde manier als onze andere mistmachines. Zodra een inbreker gedetecteerd wordt door het alarmsysteem, slaat de mistmachine aan en spuit met hoge snelheid een dikke mistwolk de ruimte in. Vervolgens ziet de inbreker geen hand voor ogen meer en zal vluchten. Op deze manier zijn al meermaals overvallen voorkomen. Mistbeveiliging is de meest effectieve beveiliging tegen inbraak en plofkraken. Op zoek naar een grondige reiniging voor uw kantoorpand? Bekijk ook onze Cobra Clean PLUS. Bent u op zoek naar meer informatie over deze of andere mistgeneratoren? Of wilt u advies op maat over de juiste beveiliging voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie over deze mistmachine of advies over de juiste mistbeveiliging voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 mei 2020