+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

NUVO biedt leden korting op veiligheidsscan en meer

NUVO biedt leden korting op veiligheidsscan en mistbeveiliging. Er heeft de laatste tijd een inbraakgolf bij opticiens plaatsgevonden. Zij zijn tegenwoordig steeds vaker het doelwit van brute inbraak, waarbij criminelen niet aarzelen om een busje door de voordeur heen te rijden om buit te maken. De schade is soms niet te overzien, om nog maar te zwijgen over de omvang van de buit die meegenomen wordt. NUVO, de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven, erkent het probleem. In samenwerking met ons bieden zij hun leden nu een gratis veiligheidsscan ter waarde van € 150 en 10% korting op de aanschaf van mistbeveiliging.

mistbeveiliging

Mistbeveiliging biedt oplossing

Het is voor winkeliers steeds moeilijker om criminelen buiten de deur te houden. Probeerden zij vroeger nog het slot open te breken, tegenwoordig rijden er hele bestelbusjes door de etalage heen, een spoor van vernieling achterlatend. Wat die buit dan zo interessant maakt, vraagt u zich af? Monturen van dure merken worden op de zwarte markt doorverkocht voor veel geld. Maar niet alleen dure merken, ook voor het middensegment is ruimte om veelvuldig doorverkocht te worden. Kortom, inbrekers zien geld en deinsen niet terug om hier ver voor te gaan. Met als gevolg dat veel opticiens met de handen in het haar zitten.

Mistbeveiliging biedt de oplossing. De machines zijn alom bekend en berucht onder inbrekers, waardoor zij een winkel met mistbeveiliging liever voorbij lopen. Zij weten dat zelf de meest geoefende inbreker niet opgewassen is tegen mistbeveiliging. Deze zet bij activatie van het alarm de gehele ruimte binnen enkele seconden in een dikke mistwolk. Inbrekers zien geen hand voor ogen meer. Wat een dief niet ziet, kan hij ook niet stelen. Met een beetje geluk kunnen zij nog net de uitgang van de winkel op de tast vinden. En enkele pechvogel blijft achter en wordt gearresteerd door de politie.

NUVO biedt leden korting 

Kortom, mistbeveiliging houdt inbrekers buiten uw winkel. Om de veiligheid van opticiens te verbeteren, heeft NUVO na de inbraakgolf een mooie aanbieding met Mistbeveiliging B.V. opgezet. NUVO biedt leden korting op het ontvangen van een gratis veiligheidsscan ter waarde van € 150 en 10% korting op de aanschaf van mistbeveiliging.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info