+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgeneratoren installatie in filialen Jan Linders

Dikwijls wordt contact met ons opgenomen door winkeliers die geteisterd worden door criminelen die het op hun voorraad voorzien hebben. De schade die wordt veroorzaakt tijdens dergelijke plofkraken of inbraken is vaak niet te overzien voor winkeliers. Dit kan oplopen tot tientallen duizenden euro’s. Zo werd ook supermarkt Jan Linders al enige tijd geteisterd door inbrekers, die het voorzien hadden op de tabaksbalie. In opdracht van Jan Linders installeerden wij in één filiaal een mistgenerator. Dit was een doorslaand succes, waarop Jan Linders besloot al zijn 61 filialen uit te rusten met mistgeneratoren. Mistgeneratoren installatie is belangrijk en moet op een goede manier gebeuren.  

Mistgeneratoren installatie

De oplossing die wij bieden is helder: installeer één of meerdere mistgeneratoren en u bent in één klap van alle criminelen af. Het werkt zo: mistgeneratoren beschermen uw winkelvoorraad met een dikke mistwolk. Deze wordt uitgestoten zodra het alarmsysteem ongenodigde gasten detecteert. Na een paar seconden interval (zodat u of een andere gemachtigde de tijd heeft om het alarm uit te schakelen), stoot de mistgenerator een dikke mist uit. Een wolk zo dik, dat zelfs iemand met goede ogen geen hand voor ogen meer ziet. Een dief raakt in paniek en zoekt naar de dichtstbijzijnde uitgang. Hoewel de mist niet schadelijk is, raakt hij wel gedesoriënteerd en komt vast te zitten. Hulptroepen hebben tijd om te arriveren en de dief te pakken zodra de mist is gaan liggen. En uw voorraad? Die blijft beschermd. Wat een dief niet ziet, kan hij immers ook niet stelen.

Beveilig uzelf vandaag met mist

Ook interesse in beveiliging met mistgeneratoren? Neemt u gerust contact met ons op. Beveiliging is maatwerk, daarom bieden wij diverse typen mistgeneratoren aan. Zo past er altijd een mistgenerator bij uw situatie. Of het nu gaat om een kleine boetiek of een grote fabriekshal – beveilig uzelf vandaag nog met mist. Zo houdt u inbrekers op afstand en blijft uw voorraad beschermd.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info