+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Onderhoud en test mistmachine nu efficiënter

Het onderhoud en de test mistmachine nu efficiënter door cloud-systeem. Wanneer u uw pand beveiligd door middel van een mistmachine, dan wilt u natuurlijk testen of deze werkt en ervoor zorgen dat er onderhoud wordt gedaan. Tijdens openingstijden van uw winkel of bedrijfspand, is het lastig om zo’n test of onderhoud te doen. Binnen enkele seconden staat uw pand namelijk vol met mist en dat is natuurlijk geen handige situatie als u bijvoorbeeld een winkel heeft die vol staat met klanten.

Dit zou betekenen dat onderhoud en test van een mistmachine nu efficiënter en alleen gedaan kan worden buiten ‘werktijd’. Veel supermarkten, die steeds vaker zijn uitgerust met mistbeveiliging, sluiten tegenwoordig pas om negen of zelfs tien uur in de avond. Zo zouden onze installateurs pas na tien uur ’s avonds in de winkel terecht kunnen voor onderhoud of tests. Ondanks dat we er alles aan doen om klaar te staan voor onze klanten, is dat voor u en ons natuurlijk niet heel handig.

Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden. Onze mistmachines zijn tegenwoordig namelijk gekoppeld aan een cloud-systeem, waardoor wij op afstand alles in de gaten kunnen houden. Zo kunnen wij vanuit dit cloud-systeem zien of uw mistmachine naar behoren werkt, of er een error in de installatie ziet, of het systeem online is.

Hoe dit cloud-systeem er precies uitziet en wat we ermee kunnen, leggen we graag aan je uit.

Units

Onder het kopje ‘units’ kunnen wij zien hoeveel mistmachines er zijn aangesloten in uw pand. Misschien heeft u één mistmachine in uw winkel hangen, bijvoorbeeld dichtbij een geldautomaat. Het kan ook zijn dat u meerdere mistgeneratoren heeft laten installeren, die kunnen wij per ‘unit’ dan bekijken.

Low Fluid

Hier kunnen wij zien hoeveel mist er nog in de patronen zit. Wanneer hier een melding staat, betekent dit dat een mistgenerator nog maar weinig vloeistof heeft. Het kan zijn dat mistgeneratoren 100% van hun mist uitstoten bij een activatie, maar het gebeurt ook dat een mistgenerator meerdere keren geactiveerd kan worden met één vulling. Dit verschilt per type mistmachine.

Wilt u een nieuwe vulling bestellen of extra patronen in huis hebben? Wij hebben de vulling voor uw mistmachine altijd op voorraad, gegarandeerd de laagste prijs én zorgen dat u deze binnen een dag in huis heeft. Bestel hier uw vulling.

Fault/error

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een mistmachine een ‘error’ heeft. Zeker als u niet consequent onderhoud laat uitvoeren door onze installateurs, kunnen er problemen ontstaan bij een generator. Zo moet u  bijvoorbeeld elke twee jaar een nieuwe accu installeren, anders kan het gebeuren dat een mistmachine niet naar behoren werkt.

Wanneer er een error of fout geconstateerd wordt in het systeem, zien wij dit in het cloud-systeem en kunnen wij hierop anticiperen.

Fired last 24 hours

Alle mistgeneratoren die aan het cloud-systeem gekoppeld staan, kunnen wij hier volgen. Zo kunnen wij dus ook zien als er in de afgelopen 24 uur een mistmachine is geactiveerd.

Ook kunnen wij per mistmachine zien wanneer deze voor het laatst is afgegaan én wanneer er voor het laatst onderhoud is gepleegd.

Wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud, of wilt u meer weten over alles betreft onderhoud en test mistmachine die nu efficiënter is? Neem contact op, zodat een van onze installateurs bij u op locatie langskomt.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info