+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Zo vaak wordt er in uw buurt ingebroken

Heeft u geen mistmachine nodig in uw bedrijfspand of woning? In onderstaand artikel vertellen we hoe u erachter komt hoe vaak er wordt ingebroken in uw buurt. En dat is waarschijnlijk vaker dan u denkt (en hoopt).

Inbraken in uw buurt

Alle inbraken en poging tot inbraken worden in Nederland door de politie in kaart gebracht. Deze informatie vindt u op de website Misdaad in Kaart. Alle inbraken en pogingen van de afgelopen drie maanden zijn hier te vinden. Niet op het exacte adres, maar wel op de postcode. Een stip op de kaart laat zien dat er in die omgeving een inbraak of poging tot inbraak is geweest. De stip kan dus meerdere inbraken aangeven, het is niet één woning. Klikt u op de stip, dan ziet u een datum. Dit is het moment waarop de politie erachter kwam dat er een inbraak is geweest of een poging is gedaan.

Zo vaak wordt er in uw buurt ingebroken

Politie

De politie deelt deze informatie niet zonder reden. Wij zien als beveiligingsbedrijf vaak dat mensen zich pas beveiligen tegen diefstal of inbraak, nádat het een keer is misgegaan. Dat is logisch, maar wel erg zonde. We willen immers liever voorkomen, dan genezen. De politie brengt de inbraken dan ook in kaart om bewustwording te creëren. Zo hoopt de politie (en wij ook) dat u tijdig maatregelen treft om inbraak tegen te gaan.

Er zijn namelijk meerdere maatregelen die u zelf kunt treffen om een inbraak te voorkomen. Natuurlijk is goede sloten een begin, maar ook een alarmsysteem, videobewaking en mistbeveiliging zijn een nuttige toevoeging aan de beveiliging van uw huis. Ook goede verlichting in de tuin en rondom uw huis is belangrijk, dit schrikt inbrekers altijd af. Daarnaast kunt u bomen en planten rondom uw woning het best op tijd snoeien, zodat het geen donkere en beschutte omgeving is. Dat is natuurlijk alleen maar een voordeel voor criminelen.

Wij leveren altijd advies op maat, omdat elke situatie uniek is en beveiliging maatwerk. Meer weten over mistbeveiliging en uitgebreide beveiligingssystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info