+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Plofkraken pinautomaat Amsterdam

‘Plofkraken pinautomaat Jan van Galenstraat Amsterdam’

Opnieuw was een geldautomaat van ABN Amro het doelwit van een van de velen plofkraken. Dit keer was het een automaat aan de Jan van Galenstraat, waarbij ook dit keer daders per scooter zijn gevlucht. Dat schrijft Noordhollands Dagblad.

Het is onduidelijk hoeveel geld er buit is gemaakt tijdens de plofkraak, maar wel is de nevenschade opnieuw immens. Tijdens de ontploffing sneuvelde pinautomaat en ook de gevel raakte flink beschadigd.  

Na de ontploffing hadden de daders vrij spel om buit te maken en vervolgens per scooter te vluchten. De zoekactie van de politie, waarbij zelfs een heli werd ingezet, leverde helaas geen resultaat op.

Het jammere aan dergelijke plofkraken is dat het zo gemakkelijk voorkomen had kunnen worden met een mistmachine. Deze begint een dikke mistwolk uit te stoten wanneer het alarm geactiveerd wordt. Dit zorgt ervoor dat de inbrekers geen hand voor ogen kunnen zien en hun buit moeten laten voor wat het is. Niet alleen wordt schade op die manier beperkt, maar ook blijven kostbaarheden beschermd.

Bent u benieuwd naar wat een mistmachine voor u kan betekenen? Of wilt u een demonstratie zien? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info