+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Subsidie voor mistbeveiliging, zo maakt u kans op € 1.000,-

Heeft u een overval meegemaakt in de afgelopen drie jaar? Grote kans dat u dan nog geen mistbeveiliging heeft. Een van de redenen om u zelf niet te beveiligen met mist, kan zijn door de financiële kosten. Maar wist u wel dat u in aanmerking kunt komen voor een subsidie voor mistbeveiliging van €1.000 vanuit de overheid?

Wat veel ondernemers of woningbezitters niet weten, is dat voor hen die te maken hebben gehad met een overval, €1.000 subsidie te verkrijgen is voor de aanschaf van een beveiligingssysteem. Daardoor lopen veel mensen een flinke financiële bijdrage aan een kwalitatief goed beveiligingssysteem mis. Zoals bijvoorbeeld mistbeveiliging, een alarmsysteem met overvalknop of een beveiligingscamera.

mistbeveiliging

Mistbeveiliging subsidie aanvragen

Toch kan de aanvraag van subsidie mistbeveiliging ingewikkeld zijn, waardoor u er al snel vanaf ziet. Dat is natuurlijk zonde. Daarom kunnen wij helpen bij de aanvraag van deze subsidie. Hoe dit in zijn werk gaat is simpel: schets uw persoonlijke situatie via dit formulier en binnen vijf werkdagen nemen wij contact met u op. Als u in aanmerking komt voor subsidie zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Daarnaast kunnen wij een persoonlijk beveiligingsplan opstellen specifiek voor uw situatie. Het verschilt per situatie of dit het beste een mistgenerator, beveiligingscamera, overvalknop, alarmsysteem of een combinatie daarvan is.

Voordelen mistbeveiliging

Bent u benieuwd naar de voordelen van mistbeveiliging? Een mistgenerator wordt direct geactiveerd zodra het alarm afgaat. Dit zorgt ervoor dat de gehele ruimte binnen een mum van tijd in een dikke mistwolk wordt gezet. Vervolgens moet een overvaller zijn inbraak wel staken, want wat een dief niet ziet kan hij ook niet stelen. Op die manier hebben wij al ruim 150 overvallen zonder fysiek geweld succesvol afgebroken.

Bovendien heeft mistbeveiliging een preventieve werking. Inbrekers zoeken hun heil het liefste ergens anders, wanneer zij zien dat uw woning of bedrijfspand met mist beveiligd is. Op die manier houdt u inbrekers op afstand en blijven uw kostbaarheden beschermd.

Lees hier meer informatie over verschillende soorten mistmachines. Heeft u een andere vraag over subsidies of beveiliging? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info