+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Inbrekers de mist in dankzij onze mistgenerator

Het aantal inbrekers dat gedwarsboomd wordt door mistgeneratoren wordt steeds groter. Ook bij de AH XL en Plus op het Osdorpplein in Amsterdam bleek de installatie van mistgeneratoren een slimme zet. De supermarkten waren doelwit van een plofkraak, maar onze Bandit mistgenerator stak een stokje voor de roof. Inbrekers de mist in dankzij onze mistgenerator. 

Afbeelding: Google Street View

 

Mistgenerator voorkomt plofkraak

Hoewel onze mistgenerator een stokje stak voor deze inbraak, is er wel veel schade onstaan aan het pand van de Albert Heijn XL. De daders reden met een gele Fiat Panda tegen de gevel van de supermarkt. Toen de mistgenerator activeerde, zijn de daders gevlucht en lieten ze de Fiat achter. Hierna werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ingeschakeld om nader onderzoek te doen. Er zat een geldautomaat in het pand, waar de inbrekers het waarschijnlijk op gemund hadden. Het aantal plofkraken van dit soort is de laatste tijd fors gestegen. Volgens het AD is de plofkraak op de Plus-supermarkt verijdeld. Op deze manier hebben meerdere van onze mistgeneratoren al plofkraken voorkomen.

Inbrekers gepakt na tip getuigen

Naast het feit dat onze mistgenerator verdere schade heeft weten te voorkomen, is er meer goed nieuws in deze nare situatie. Er waren namelijk  twee alerte getuigen aanwezig die de politie op een bruikbaar spoor hebben gezet, waarna explosieven werden aangetroffen. De inbrekers hadden een ruit van de winkel vernield en konden daarop direct worden aangehouden door de politie. Zij wilden mogelijk ook een plofkraak plegen op de geldautomaat in de winkel. Dit wist voorkomen te worden dankzij de behulpzame tip. Duswel; Inbrekers de mist in dankzij onze msitgenerator.

 

Bron: Distrifood.com

 

Hieronder ziet u een demonstratie hoe een plofkraak gestopt kan worden met behulp van onze mistgeneratoren.

Wilt u meer informatie over mistbeveiliging? Of heeft u een andere vraag over beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Dat is ons vak en wij assisteren u graag in deze belangrijke keuze.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info