+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Plaatsing mistgeneratoren verhindert plofkraak

In de nacht van 22 op 23 april 2020 was het weer raak. Een stel criminelen had het dit keer op het Smaragdplein in Utrecht gemund. Zij planden een plofkraak, maar door effectief ingrijpen van één van onze mistgeneratoren, wist de aanval voorkomen te worden. De plaatsing van mistgeneratoren verhindert de plofkraak  De politie werd direct ingeschakeld, maar de daders waren al verdwenen. De politie is op zoek naar getuigen van de misdaad, zodat de daders gepakt kunnen worden.

 

PlAATSING MistgeneratorEN vERHINDERT plofkraak

De melding van de inbraak kwam ‘s nachts binnen rond 3.30. Het ging om twee verdachten die van de voor- naar de achterkant van het pand renden. Beiden onherkenbaar dankzij zwarte kleding en hoofdbedekking. Wat zij dachten dat een eenvoudige inbraak zou zijn, liep voor beiden uit op een fiasco. De winkelier was het te slim af door een van onze mistgeneratoren in zijn winkel te laten installeren. Deze werd direct geactiveerd na een poging tot inbraak, waarna de hele ruimte in een dikke mistwolk werd gezet. Dit is de effectiefste methode tegen inbraak, want dieven zien geen hand voor ogen meer en kunnen op die manier ook niets meer stelen. Simpel, maar uiterst effectief.

 

Politie op zoek naar getuigen

Voor zover bekend is er geen buit gemaakt. De verdachten zijn gevlucht op een scooter die veel motorlawaai maakte. De politie is op zoek naar de gouden tip die hen naar de daders kan brengen. Zij wilden mogelijk een plofkraak plegen op een geldautomaat in de winkel. Een veelvoorkomende plofkraak tegenwoordig. Het is makkelijk geld verdienen voor dieven van dit formaat. Gelukkig kan de installatie van een mistgenerator uw winkel beschermen. De plaatsing van mistgeneratoren verhindert namelijk een plofkraak. Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk hier onze verschillende type mistgeneratoren.

Bron: www.alarmeringen.nl

Hieronder ziet u een demonstratie hoe een plofkraak gestopt kan worden met behulp van onze mistgeneratoren.

Wilt u meer informatie over mistbeveiliging? Of heeft u een andere vraag over beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Dat is ons vak en wij assisteren u graag in deze belangrijke keuze.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info