+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgenerator beschermt geldmaat automaat

Wegens het groeiende aantal plofkraken op geldautomaten, besluiten veel winkeliers een mistgenerator te laten installeren. Deze is eenvoudig handmatig te activeren, maar kan ook gekoppeld worden met een alarmsysteem. Dit is ideaal, aangezien veel plofkraken ‘s nachts plaatsvinden. De mistgenerator gaat direct af zodra het alarmsysteem geactiveerd wordt, waarop de ruimte binnen enkele seconden in een dikke mistwolk wordt gehuld. De inbrekers zien geen hand voor ogen meer en zullen direct de benen nemen. Om deze reden krijgen wij steeds vaker de opdracht om geldautomaten in supermarkten en winkels te beveiligen. Met effect, want al meermaals zijn onze mistgeneratoren effectief gebleken in het verhinderen van een overval. Zoals laatst nog, bij dit tankstation in Elburg. Een mistgenerator beschermt hierbij de voorwerpen.

Mistgenerator beschermt Geldmaat

Kent u de gele Geldmaat geldautomaten die in veel supermarkten staan? Voor u een handig apparaat om cashgeld op te nemen, voor inbrekers een ware jackpot. Met veel geweld weten zij de Geldmaat vaak open te breken en buit te maken. Echter weegt de buit voor winkeliers totaal niet op tegen de schade die inbrekers achterlaten. De kosten van deze schade lopen vaak zo ver op, dat het voor winkeliers niet meer te overzien is.

Wij bieden dé oplossing tegen deze plotselinge overvallen, die vaak ‘s nachts gebeuren wanneer de winkel leeg en onbemand is. Namelijk de installatie van een mistgenerator. Deze kunnen wij op een voor inbrekers onzichtbare plek installeren, waardoor zij compleet verrast worden door de mist. Op onderstaande foto’s is te zien hoe de mistgenerator achter een wand geïnstalleerd is, met de uitspuitmond direct op de Geldmaat gericht. Inbrekers worden compleet verrast door de enorme mistwolk die uitgestoten wordt. Zij zijn genoodzaakt de overval te staken en te vluchten, want door de mist zien zij geen hand voor ogen meer.

Waarschuwingssticker

Onder het mom voorkomen is beter dan genezen is het nog beter om ook een waarschuwingssticker op de ruit te plakken. Op deze sticker worden inbrekers gewaarschuwd dat de winkel uitgerust is met mistgeneratoren. Dat is uiterst effectief, omdat inbrekers gewoonlijk liever met een grote boog om een mistgenerator heen lopen. Want ook zij weten: zelfs de meest geharde criminelen maken geen schijn van kans tegenover een mistgenerator. Iedere dief heeft immers ogen nodig om een overval te plegen. Mistgeneratoren ontnemen dit effectief, waardoor inbrekers geen schijn van kans maken. Kortom, effectieve bescherming tegen inbraak! De mistgenerator beschermt tegen overvallen en plofkraken.

Wilt u meer informatie over mistbeveiliging? Of heeft u een andere vraag over beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Dat is ons vak en wij assisteren u graag in deze belangrijke keuze.

 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info