+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Supermarkten uitgerust met mistgenerator

Steeds meer supermarkten kiezen voor de beveiliging met mist, omdat het de meest effectieve manier is om een overval te voorkomen. Om die reden hebben wij recentelijk 19 supermarkten uitgerust met een mistgenerator. Per filiaal zijn een tweetal Cobra Medio mistgeneratoren geplaatst door onze experts. Mist biedt de effectiefste beveiliging tegen inbraak. Het zet de ruimte binnen enkele seconden in een dikke mistwolk, waardoor inbrekers geen hand voor ogen meer zien en met lege handen zullen vluchten.

Supermarkten doelwit plofkraak

Steeds vaker hebben inbrekers het op de grotere supermarkten gemunt. Niet om groente of fruit te stelen, maar om de geldautomaten te plunderen. Deze bevinden zich vaak aan het begin van de winkel. Hierdoor is een plofkraak op de voorgevel genoeg om buit te maken. Inbrekers draaien hun hand er niet voor op om de voorkant van een winkel op te blazen voor de luttele buit van een geldautomaat. Vaak is de schade die bij een plofkraak komt kijken voor winkeliers niet te overzien. Etalageruiten en deuren worden met grof geweld ingebeukt en verbrijzeld, waarbij een grote ravage achterblijft. Winkeliers staan met de handen in het haar. Toch is de oplossing simpeler dan u zou denken. 

De oplossing is simpel: installeer een mistgenerator

Steeds meer supermarkten kiezen voor een mistgenerator, omdat het de meest effectieve manier is om een overval op geldautomaten te voorkomen. Daarom hebben wij recentelijk 19 supermarkten uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van mist. Per supermarkt hebben wij een tweetal van onze nieuwste Cobra Medio mistgenerator geïnstalleerd. Deze zet de ruimte binnen seconden in een dikke mistwolk. De mist afkomstig van de mistgenerator is zo dik, dat zelfs iemand met uitstekend zicht geen hand voor ogen meer ziet. Het gevolg? De dief raakt gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer vinden. En wat een dief niet ziet, kan hij ook niet stelen. Zijn enige optie is vluchten, maar zelfs dat wordt belemmerd door de dikke mistwolk. Het enige dat hij vervolgens kan doen is wachten tot de mist is gaan liggen. 19 supermarkten uitgerust met een mistgenerator is de oplossing tegen inbraak en diefstal.

Hieronder ziet u een demonstratie van onze mistgenerator in een supermarkt.

Wilt u meer informatie over mistbeveiliging? Of heeft u een andere vraag over beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Dat is ons vak en wij assisteren u graag in deze belangrijke keuze.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info